Geachte bezoeker, u bent niet ingelogd.

Chiesi Pharmaceuticals B.V.


Chiesi Pharmaceuticals B.V. is een Italiaans farmaceutisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en op de markt brengen van geneesmiddelen op het gebied van longziekten (o.a. voor astma, COPD, Cystic Fibrosis, Respiratoir Distress Syndroom en allergie). Chiesi is een private, niet beursgenoteerde onderneming, die bijna 80 jaar bestaat. Het hoofdkantoor is gevestigd in Parma. In Nederland zijn 50 werknemers werkzaam en de activiteiten worden vanuit Rijswijk gecoördineerd. De doelstelling van Chiesi is om te worden erkend als een op onderzoek gericht internationaal bedrijf, dat in staat is innovatieve farmaceutische oplossingen ter verbetering van de kwaliteit van het menselijk leven te kunnen ontwikkelen en commercialiseren. De historie van Chiesi gaat terug naar 6 juli 1935 toen Giacomo Chiesi, een apotheker met een droom, het farmaceutisch laboratorium in Parma kocht en het ondernemersavontuur begon. In de afgelopen jaren is Chiesi uitgegroeid tot een internationale organisatie met ruim 4000 werknemers. Dit is te danken aan de passie en doorzettingsvermogen van de Chiesi familie om continu te groeien. Aan het einde van de jaren ‘70 werd de eerste internationale vestiging in Brazilië geopend. Inmiddels opereert het bedrijf op vijf continenten in 66 landen. In tijden van economische turbulentie, groeit Chiesi tegen alle trends in en blijft het bedrijf in innovatie en onderzoek investeren. Zo opende Chiesi vorig jaar een nieuw en omvangrijk R&D centrum en investeerde Chiesi 90 miljoen euro in het nieuwe centrum dat 350 medewerkers huisvest.

Chiesi is als ‘initiating founding partner’ aangesloten bij de Stichting “schone lucht voor iedereen”. Voor meer informatie: www.chiesi.nl en www.schoneluchtvooriedereen.nl


Bezoek Adres Evert van de Beekstraat 1 – 120
1118 CL  Schiphol
Post adres Postbus 22517
1100 DA Amsterdam
Telefoon +31 (0)88 501 6400
Fax +31 (0)88 501 6437
Website www.chiesi.nl
E-mail info.nl@chiesi.com
Naar website
  

Producten

Atimos 12 microgram, Aërosol, oplossing
Curosurf
Foster 100/6 microgram/dosis, aërosol, oplossing
Foster NEXThaler 100/6 microgram/dosis, inhalatiepoeder

Geneesmiddelenrepertorium © 2021 Pharma Publishers
De uitgever kan generlei aansprakelijkheid aanvaarden voor onjuistheden welke - ondanks alle voorzorgen - in deze publicatie kunnen voorkomen.