Geachte bezoeker, u bent niet ingelogd.

Help

Het lezen van uw eerste tekst op het Geneesmiddelen Repertorium gaat via 5 simpele stappen.

Stap 1 | Aanmelden

Aan de linkerkant van de pagina vindt u een inlogformulier. Daaronder staat de tekst "Aanmelden", klik hierop.

U komt op een nieuwe pagina met daarop een aanmeld formulier. Hier geeft u als eerste aan welk type gebruiker u bent: Zakelijk, Consument of Student.

Na het volledig invullen van het formulier klikt u op de knop Aanmelden om het aanmeldproces te voltooien.

Stap 2 | Uw account

Na het aanmelden komt u terecht bij uw account. In dit venster kunt u al uw persoonlijke informatie wijzigen, bestellingen plaatsen en bestellingen bekijken.

Bekijk rustig uw gegevens, en wijzig deze indien dit nodig is.

Stap 3 | Bestellen

Afhankelijk van het type gebruiker dat u hebt aangegeven kunt u credits aanschaffen of abonnementen afsluiten.

Klik/Scroll via uw account naar beneden totdat u Snel bestellen ziet. Selecteer het gewenste aantal teksten (credits) dat u wilt aanschaffen in het geval u een consument bent of selecteer het gewenste aantal maanden voor het afsluiten van het abonnement. Daarnaast kunt u in geval van abonnementen aangeven wanneer u wilt dat het abonnement ingaat.

Klik op bestellen en u krijgt een venster te zien waarin u de bestelling kunt bevestigen. Indien u een zakelijke gebruiker bent kunt u ook aangeven op welke wijze u wilt betalen. Hier kunt u kiezen uit: Betalen via iDeal of per Factuur.

Kiest u voor betaling per factuur, dan zal de bestelling pas ingaan zodra uw betaling ontvangen is. Druk op "Bestelling afronden" als u de bestelling wilt plaatsen of druk op "Annuleren" om de bestelling te annuleren.

Indien u er voor gekozen heeft om met iDeal te betalen komt u na het bevestigen van de bestelling terecht op de iDeal pagina. Hier kiest u de bank via welke u wilt betalen en volgt u de stappen op het scherm. Nadat de betaling succesvol verlopen is keert u terug naar uw account

Indien u betaalt per factuur ontvangt u de factuur per e-mail.

Stap 4 | Zoeken

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst en nu een abonnement of een aantal credits heeft kunt u beginnen met het zoeken op de website Geneesmiddelen Repertorium.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij een uitgebreide zoekfunctionaliteit toegevoegd aan de website. Door boven in het menu op 'Zoeken' te klikken ziet u twee zoekmogelijkheden: Snel zoeken en Uitgebreid zoeken.

Met 'Snel zoeken' vult u de gewenste zoekterm in en selecteert u in welk onderdeel u wilt zoeken. Standaard is de mogelijkheid 'geen specificatie' geselecteerd. Dit houdt in dat er op elke categorie wordt gezocht.

De uitgebreide zoekmogelijkheid biedt u wat meer vrijheid met het zoeken op verschillende categorieën. Door zoektermen in te vullen bij de categorieën kunt u de zoekopdracht beperken. Zoekt u bijvoorbeeld naar alle zetpillen waarbij de bijwerking braken is vult u bij bijwerkingen 'braken' in en bij farmaceutische vorm 'zetpil'. Druk op Zoeken om de zoekopdracht te starten.

Op de volgende pagina vindt u een lijst met zoekresultaten. Door te klikken op de naam van een geneesmiddel opent de informatie over het betreffende geneesmiddel.

Stap 5 | Bekijken van de tekst

Als u gekozen heeft voor een abonnement, krijgt u direct de tekst te zien. Heeft u ervoor gekozen om per tekst te betalen dan krijgt u de knop 'aanschaffen' te zien. Klik hierop om met uw credits de tekst aan te schaffen.

De door u opgegeven zoektermen zijn geel gearceerd om het zoeken in de tekst te vereenvoudigen. De teksten die u aangeschaft heeft met credits blijven altijd zichtbaar. U kunt dan ook op een later tijdstip de tekst teruglezen door naar uw account te gaan.

Collectieve abonnementen

Ziekenhuizen, groepspraktijken en andere zorginstellingen kunnen collectieve abonnementen afsluiten. Dit geldt ook voor medische faculteiten of andere beroepsopleidingen in de zorgsector. Hiervoor worden staffelkortingen gehanteerd. Voor het aanvragen van een collectief abonnement kunt u bellen met 072-5280222 of een email sturen aan: mail@pharmapublishers.nl.

Tarieven zakelijke markt

Als professionele gebruiker kunt u voor een jaarlijkse bijdrage van €29,50,- (incl. 6% BTW) alle teksten raadplegen en downloaden.

Tarieven Losse teksten

Aantal tekstenTarief
1 tekst€ 0,99
2 tot 5 teksten€ 3,99
6 tot 10 teksten€ 7,49

Alle hierboven genoemde prijzen zijn incl. 6% BTW

Tarieven Abonnementen
Abonnement Tarief
Jaarabonnement€ 29,50

Alle hierboven genoemde prijzen zijn incl. 6% BTW

Geneesmiddelenrepertorium © 2023 Pharma Publishers
De uitgever kan generlei aansprakelijkheid aanvaarden voor onjuistheden welke - ondanks alle voorzorgen - in deze publicatie kunnen voorkomen.